Ainė

Ainė

Miestas: Vilnius.

Amžius: 20

Horoskopo ženklas: Dvyniai.

Ūgis: 175

Svoris:71

Krūtinė: 96

Liemuo: 75

Klubai: 103

Išsilavinimas: studijuoju bakalauro pakopos studijas.

Profesija: Transporto inžinerija.

Gyvenimo tikslai: Įrengti ir atidaryti motociklų ir bolidų autoservis.

Kokia Jūsų didžiausia paslaptis ? : Negaliu išgyventi nei dienos nevairavus motociklo.

Kodėl dalyvaujate šiame renginyje ir koks tikslas? : Šiaip sudomino šis konkurs, kai draugas pasiūlė jame dalyvauti, taip pat labai myliu motociklus bei bendravimą su baikeriais, dėl to ir nusprendžiau dalyvauti.

Kuo patraukiate vyrų dėmesį ? : Dažniausiai vyrų dėmesį patraukiu važinėdama po Vilniaus gaves motociklu, apsirengus suknelę arba sijonėlį, taip pat mano motociklo šalmas yra neįprastas.

Kodėl būtent Jūs turėtumėte tapti Miss Baiker ? : Gal būt dėl to, kad esu intin bendraujanti mergina, dažnai dalyvauju mototuruose moku ne tik vairuoti motociklą, bet ir jį taisyti. Dažnai kalbinu draugus važiuoti į įvairus motociklų suvažiavimus ir šventes.

Hobiai: labai mėgstu konstruoti ir taisyti motociklus ir bolidus, pati per šią žiemą pilnai perrinkau ir perkonstravau motociklą, perdažiau jį, sudėjau naują sankabą ir LED apšvietimą. Taip pat truputį užsiimu motoakrobatika, šaudau lanku ir strėlėmis, daug plaukioju ir ypač daug nardau.Taip pat savo rankomis įkurdinėju autoservisą, konstruoju bolidą, noriu kitais metais dalyvauti drifte.

Gyvenimo šūkis / motto: Pamiegosiu, kai numirsiu, o dabar reikia gyventi, keliauti ir bendrauti;)

Ką norite pasakyti savo rinkėjams: Kad jei Jūs susirinkote į šį motociklų renginį, tai reiškia visų čia esančių dalyvių širdys plaka vienu ritmu. Nes jei domina motociklai ar vairuojate, taisote juos, tai reiškia, visi Jūs esate vieno kraujo.

Ką galėtumėte padaryti dėl 1 vietos? : Galėčiau padaryti viską, neperžengiant savo įsitikinimų ir moralės normų.

Papildomos mintys apie save: Lengvai randu pokalbį su bet kurio amžiaus žmogumi, labai mėgstu piešti, domina menas, taip pat labai myliu greitį, lakstau mociklu, esu pasiekusi 295km/h greitį.

Daugiau šioje kategorijoje: « Laura Eugenija »