Laura

Laura

Vilnius.

35m

Mergelė.

169

58kg

Krūtinė 90cm

Liemuo 61cm

Klubai 91cm

Profesija- vadybininkė.

Gyvenimo tikslai- tiesiog gyventi ir mėgautis, nuolat mokytis, patirti kažką naujo, kas teiktų ne tik malonumą, bet ir augintų mano vidinę stiprybę.

Kiekvieną savo svajonę paverčiu tikslu, o tikslu visada pasiekiu, nepaisydama jokių sunkumų.

Paslaptys... hm, kaip aš jas mėgstu... saugau ne tik kitų man atskleistas, bet ir savo, paslaptis... Taigi ir šiandien saviškę palieku po devyniais užraktais :))

Kaip ir minėjau- vienas iš mano gyvenimo tikslų- patirti kažką naujo! Apie renginį girdėjau ne kartą, o šiemet draugai ir sesė paskatino ne šiaip jame dalyvauti, o išbandyti save "Miss Biker". Pagalvojau, kodėl gi ne! Varau! Ir šiandien sulaukusi skambučio jau neabejoju, kad sprendimas buvo geras!

Didžioji mano draugų dalis vyrai. Ir su jais bendrauti man labai lengva, gera ir paprasta, nors esu tikra, kad mano charakteris ne pats lengviausias :D kartais išgirstu "nužudyčiau, bet tu nereali" ir tada juokiamės, klausiu kodėl tau taip atrodo, o vyrų atsakymas vienaip ar kitaip panašus "nes su tavim lengva, paprasta, galim žvengt, galim rimtai kalbėt ir tu visada turi, ką pasakyt", o aš iš tiesų visada turiu ką pasakyt... galiu kalbėt apie gėles, galiu kalbėt apie mašinas (net ir jų remontą), mocus, galiu kalbėt apie seksą (na vyrai mėgsta apie tai juokaut, aš irgi :?). Žodžiu, niekada nebūna liūdna!

Kodėl aš? O kodėl ne? Beprotiškai myliu mocus! Ir taip, esu išprotėjus, ir turbūt ne truputį... Esu savimyla, tai kasryt sau pakartoju, kad esu graži ir myliu save tokią, kokia esu! Ir tuo abejoti man neleidžia mane supantys nuostabūs žmonės! Labai džiaugiuosi, kad juos turiu... ir jų komplimentai, gražūs žodžiai suteikia man motyvacijos tobulėti ir nepasiduoti taip greit bėgančiam laikui.

Taigi trumpai- esu stipri, išprotėjus, nepriklausoma, mėgstu šėlt, juoktis, esu baikerė! Ir tuo didžiuojuosi!

Hobiai: hm... ramiam poilsiui renkuosi knygą. Domiuosi psichologija, saviugda ir visai neseniai pradėjau nagrinėt psichosomatiką... Bet dažniau renkuosi kažką, kas žadina adrenaliną... šaudymas, kartingai, labai mėgstu vairuoti... mašiną, mocą... mėgstu naujoves, iššūkius... beveik visada "pasirašau" gavusi kokį nors crazy pasiūlymą (išskyrus tuos, po kurių būsiu purvina).

Savo rinkėjams, kurių dauguma tikriausiai, moto broliai ir moto sesės, ir visiems kitiems sakau ačiū ir siunčiu po šiltą apkabinimą! Saugaus ir šilto sezono! Bučkis!

Gyvenimo šūkis- NIEKO NĖRA NEĮMANOMO!

Ką galėčiau padaryti dėl 1os vietos? : Jau padariau svarbiausia, dalyvauju! Ir tuo mėgaujuosi!

Apie mane...: Bene pagrindinės savybės- pedantė ir perfekcionistė! Labai mėgstu tvarką. Maksimalūs reikalavimai sau visur ir visada, nepamirštant, kad GYVENU TIK VIENĄ KARTĄ.

Daugiau šioje kategorijoje: « Kristina Ainė »